Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Brandt, περισσότερο από 60 χρόνια εμπειρίας.

Η Brandt, μια ιστορική μάρκα, αποτελεί μέρος του ομίλου Brandt. Η Brandt προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων στους τομείς του πλυσίματος και του μαγειρέματος.  

Για περισσότερο από 60 χρόνια, η Brandt έχει αναπτύξει μια ισχυρή σχέση με τους καταναλωτές της, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Η Brandt έχει γίνει μέρος της καθημερινής τους ζωής, απολαμβάνοντας για δεκαετίες μια περίοπτη θέση σε μεγάλο μέρος των νοικοκυριών της Ευρώπης, Τα περισσότερα σπίτια έχουν απολαύσει τουλάχιστον ένα προϊόν Brandt. Από τη δημιουργία της, η Brandt επιδιώκει μια απλή αποστολή: να υποστηρίζει τους καταναλωτές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους, προσφέροντάς τους καινοτόμα και χρήσιμα προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναλύοντας προσεκτικά τις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, η Brandt αναπτύσσει την σειρά των προιόντων της ώστε να ανταποκρίνονται στον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής, τα διαφορετικά lifestyles, τις νέες συνήθειες, τους νέους τύπους κατοικιών και την αυξανόμενη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Κάθε καινοτομία της Brandt αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της.

Η Brandt προσπαθεί να υπηρετήσει την κοινωνική της εύθύνη, δίνοντας προτεραιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων, περιορίζοντας σημαντικά την περιβαλλοντική τους επίπτωση.

BRANDT

Η διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών, προσφέροντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις ανάγκες τους, αποτελεί βασικό μέρος της ταυτότητας της Brandt. Πρωτοπορώντας στις καινοτομίες της, η Brandt συχνά ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με τις τεχνολογικές εξελίξεις της όπως η αυτόματη προσαρμογή της πλύσης στο ανάλογο φορτίο ρούχων, το σύστημα εξοικονόμησης νερού και το σύστυμα μέτρησης σκληρότητας νερού (πατέντα Brandt).

Όλα αυτά είναι απτά και ουσιαστικά παραδείγματα της ειλικρινούς προσπάθειας της Brandt να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, νερού και των υπολειμμάτων απορρυπαντικού. Είτε πρόκειται για πλύσιμο, είτε μαγείρεμα, τα προϊόντα της Brandt έχουν κατακτήσει τη καρδιά των καταναλωτών εδώ και δεκαετίες. Έχουν στιγματίσει και θα συνεχίσουν να σηματοδοτούν τις επόμενες γενιές. Η Brandt είναι η αγαπημένη σας μάρκα.

10 λόγοι για να επιλέξετε BRANDT

#1: Η Brandt διαθέτει περισσότερο από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των οικιακών συσκευών.
#2: Η Brandt είναι η πιο γνωστή μάρκα οικιακών συσκευών στην Γαλλία και μια από τις πιο γνωστές στην Ευρώπη.
#3: Η Brandt είναι μια κορυφαία μάρκα, που κατανοεί τις ανάγκες των καταναλωτών και διευκολύνει την καθημερινή τους ζωή.
#4: Η Brandt είναι μια εταιρία με αίσθημα κοινωνική ευθύνης ​​και μια μακροχρόνια πολιτική υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.
#5: Η Brandt είναι μια γαλλική μάρκα, με αρκετά κέντρα έρευνας και καινοτομίας στην Γαλλία.
#6: Η Brandt βρίσκεται κοντά στους πελάτες της.
#7: Η Brandt προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.
#8: Οι καινοτομίες της Brandt βάζει τους ανθρώπους στην καρδιά της μηχανικής. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή σας απλούστερη, με πρωτοποριακά προϊόντα.
#9:Η Brandt αναπτύσσει προϊόντα υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένα για να εξοικονομείτε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.
#10: Η Brandt, είναι απλά, εσύ…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΝΕΑ