Η Brandt, μια ιστορική μάρκα, αποτελεί μέρος του ομίλου Brandt.  Για περισσότερα από 60 χρόνια, προσφέρει συσκευές που διευκολύνουν την καθημερινότητα και συνοδεύουν τις οικογένειες στην καθημερινότητά τους. Τα προϊόντα της είναι καινοτόμα, βιώσιμα και προσβάσιμα σε όλους. 

Η Brandt έχει γίνει μέρος της καθημερινής τους ζωής, απολαμβάνοντας για δεκαετίες μια περίοπτη θέση σε μεγάλο μέρος των νοικοκυριών της Ευρώπης. Τα περισσότερα σπίτια έχουν απολαύσει τουλάχιστον ένα προϊόν Brandt.  Συμμετέχοντας στη διατήρηση των πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος, η Brandt βασιζόμενη στην τεχνογνωσία της αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα. 

Τα προϊόντα μαγειρικής κατασκευάζονται σε μεγάλο βαθμό στη Γαλλία, γεγονός που της χάρισε την πιστοποίηση Origine France Garantie. Με πρωτοποριακές καινοτομίες στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, ο όμιλος Brandt κατάφερε να φέρει επανάσταση στον κόσμο της μαγειρικής, εφευρίσκοντας την πυρόλυση, τις πρώτες επαγωγικές εστίες και τις ευέλικτες μαγειρικές ζώνες αναγνώρισης διαφορετικών μεγεθών μαγειρικών σκευών. 

Στον τομέα της πλύσης, πρωτοπορώντας στις καινοτομίες της και θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία του χρήστη, η Brandt συχνά ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με τις τεχνολογικές εξελίξεις της όπως η αυτόματη προσαρμογή της πλύσης στο ανάλογο φορτίο ρούχων, το σύστημα εξοικονόμησης νερού (Water Saver), αυτόματη διανομή απορρυπαντικού (e-dose), και το σύστημα μέτρησης σκληρότητας νερού (πατέντα Brandt). Ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας, νερού και υπολειμμάτων απορρυπαντικού, τα προϊόντα Brandt περιορίζουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ORIGIN FRANCE GUARANTEED – Η BRANDT ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

Τον Ιούνιο του 2010, η πιστοποίηση Origine France Garantie προωθεί το «made in France» και αναδεικνύει την εθνική βιομηχανική και βιοτεχνική τεχνογνωσία. Η μόνη επίσημη πιστοποίηση που πιστοποιεί τη γαλλική προέλευση ενός προϊόντος, εγγυάται την ποιότητα του, μέσω αντικειμενικών και σαφών στοιχείων: 

  • Τουλάχιστον το 50% της τιμής κόστους μονάδας πρέπει να είναι γαλλικής προέλευσης 
  • Το προϊόν πρέπει να αντλεί τα βασικά του χαρακτηριστικά από τη Γαλλία. 

Η εγκυρότητα της πιστοποίηση επιβλέπεται και ελέγχεται κάθε χρόνο χάρη σε έλεγχο που διενεργείται από ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης. 

Η Brandt ήταν ο πρώτος κατασκευαστής οικιακών συσκευών που έλαβε τη “σήμανση” Origine France Garantie το 2011 για τα προϊόντα μαγειρικής της. 

Ειδικότερα, για τη μάρκα Brandt, αυτή η πιστοποίηση, η οποία ελήφθη από την Bureau Veritas Certification, πιστοποιεί ότι τα προϊόντα μαγειρικής με την ειδική σήμανση σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία, στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ορλεάνης (45) και της Βαντόμη (41). Αφορούν τις κατηγορίες μαγειρικής: εστίες, φούρνους, κουζίνες, εντοιχιζόμενους φούρνους μικροκυμάτων. 

Προκειμένου να προσφέρει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, η Brandt επέλεξε να κατασκευάζει ορισμένα προϊόντα μαγειρικής και μη στην Αλγερία καθώς και μέσω άλλων εξωτερικών συνεργατών. Και σε αυτή την περίπτωση, η τεχνολογική εξέλιξη & ανάπτυξη πραγματοπειείται από ομάδες R&D με έδρα τη Γαλλία. Προκειμένου να διασφαλιστεί ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, όλες οι γραμμές παραγωγής υπόκεινται σε αυστηρό και διαρκή έλεγχο. 

Η BRANDT ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ FAB 

H Brandt επέλεξε επίσης να ενταχθεί στο γαλλικό κίνημα Fab, τις αξίες του οποίου συμμερίζεται πλήρως.

H γαλλική Fab δημιουργήθηκε το 2017 ώστε να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της βιομηχανίας στη Γαλλία, να συγκεντρώσει τους Γάλλους βιομήχανους κάτω από ένα κοινό έμβλημα. Η Brandt επιθυμεί να προωθήσει την αριστεία της γαλλικής βιομηχανίας διεθνώς. 

 

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ 

Στη μεγάλη αγορά των οικιακών συσκευών, ο όμιλος Brandt είναι ο τελευταίος μεγάλος κατασκευαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει ορισμένα από τα προϊόντα του στη Γαλλία, όπου απασχολεί περίπου 900 άτομα. Διαθέτει δύο εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ορλεάνη (45) και στη Βαντόμη (41) και δύο εγκαταστάσεις έρευνας & ανάπτυξης στη Λυών (69) και στην Ορλεάνη (45). Ο όμιλος διαθέτει επίσης μια ειδική τοποθεσία after sales στο Cergy Pontoise και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Saint-Ouen l’Aumône (95). Η έδρα της βρίσκεται στο Rueil-Malmaison (92). Η Brandt France έχει μια επιπλέον βάση σε ένα βιομηχανικό πάρκο αφιερωμένο στις οικιακές συσκευές που βρίσκεται στην Αλγερία. 

Η Brandt, μια οικολογικά υπεύθυνη εταιρεία, έχει από καιρό υιοθετήσει μια πολιτική διατήρησης των πόρων και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Αυξάνοντας την επαγρύπνηση για τους κύκλους ζωής των προϊόντων της, η εταιρεία βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής τους και μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. 

Η Brandt υπογράφει αυτές τις δεσμεύσεις μέσω πολλαπλών ενεργειών: 

  • Ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης για το σχεδιασμό, την εκβιομηχάνιση, την εμπορία, την παροχή και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση οικιακών συσκευών που αξιολογήθηκε από την AFNOR, σύμφωνα με τις απαιτήσεις ποιότητας ISO 9001 & ISO 14001 για το περιβάλλον. 
  • Μια γαλλική κατασκευαστική πολιτική που προάγει την κυκλική οικονομία. 
  • Στην πλευρά του after sales, τα πλαστικά υλικά αντικαθίστανται από συσκευασίες από χαρτόνι βιολογικής προέλευσης ή από ανακυκλώσιμο ή από τσαλακωμένο χαρτί για συσκευασία. 
  • Ένα απόθεμα στη Γαλλία με περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ανταλλακτικά, δηλαδή διαχείριση 49.000 αναφορών. Το 95% από αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται εντός 72 ωρών. 
  • Η επισκευή των μεγάλων οικιακών συσκευών είναι εγγυημένη με την προμήθεια ανταλλακτικών για 14 χρόνια. Και από την 1η Ιανουαρίου 2021, 20 χρόνια για επαγωγικές εστίες και φούρνους πυρόλυσης 60 εκ. Αυτά τα εξαρτήματα διατίθενται σε επαγγελματικά δίκτυα διανομής. Διατίθενται επίσης απευθείας στους καταναλωτές μέσω διαδικτυακών πωλήσεων.(https://sav.groupebrandt.com/brandt/)για να γίνει η επισκευή όσο το δυνατόν πιο εύκολη. 
  • Μια ιστορική επιθυμία να επισκευάσει και να κάνει τα προϊόντα της να διαρκέσουν («Brandt made to last»). 
  • Η Brandt ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που είχε τη δική του πλήρως ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, με έδρα τώρα το Cergy Pontoise (95). Οι επισκευές που πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια μειώνουν την ποσότητα των απορριμμάτων οικιακών συσκευών και συμβάλλουν στην παράταση της ωφέλιμης ζωής των συσκευών. 
  • Αυτό σε μια σφαιρική προσέγγιση της ορθολογικής χρήσης των πλανητικών πόρων.